Coaching

Hoe fijn zou het zijn om jezelf volledig te accepteren?

Volledig trouw zijn aan jezelf ?

Vanuit jouw innerlijke kracht die stappen te zetten die voor jou belangrijk zijn?

Het is niet altijd eenvoudig is om je eigen plek in te nemen. 

Want het kan zijn dat door bepaalde gebeurtenissen of dynamieken in jouw (familie)systeem je hiervan gaat afwijken.

 

 Dit heeft invloed op jouw energie en jouw authenticiteit.

Bepaal je richting, maak wijze keuzes en creëer een buitengewoon leven.

Uit eigen ervaring weet ik dat jij al meerdere malen in jouw leven tegen bepaalde situaties aanloopt die om extra aandacht vragen. Je komt uitdagingen tegen op je werk, op het gebied van je relatie of op persoonlijk vlak. Je merkt dat bepaalde patronen je in het verleden enorm geholpen hebben, maar dat ze je nu juist tegenhouden om verder te groeien.​

Het kan anders en jij hebt de eerste stap al gezet!

Voor jou is het nu tijd om dit serieus te onderzoeken, met de juiste aandacht en professionele begeleiding. Samen met iemand die verstand van zaken heeft, zich verdiept in jouw verhaal, die de tijd neemt om met je mee te denken en die je ook durft te confronteren, zodat jij weer met volle energie verder kunt.

Onderzoek van binnenuit, ga naar de kern, ontdek wat de energie doet stromen en vergroot jouw innerlijke kracht. Bepaal jouw richting, maak wijze keuzes en zet dit om in actie en impact zodat jij je weer vrij kunt voelen. 

Neem nu actie om daadwerkelijk je plek in te nemen.

Tarieven

Gratis intake gesprek

60 minuten €70

90 minuten €90

120 minuten €120

Stephanie

 "In alle eenvoud creëert Veronique een omgeving waarin je je veilig voelt. Ze laat je spreken, ze luistert en brengt je snel naar de essentie. Met verfrissende inzichten, een klare visie en een mooie energie, reikt ze je sterke tools aan. Het is steeds een plezier om samen te mogen zijn." 

Cathy

"De coach, een zachte empatische dame, de plek geeft ook meteen een gerust gevoel, alles zit juist! Ik voelde me meteen op mijn gemak, de juiste vragen werden ook meteen gesteld. Ben opgelucht dat ik eindelijk Veronique gevonden heb!" 

Gwenda

Ik ben Véronique enorm , écht enorm , dankbaar om mij in een veilige omgeving en op een heel professionele manier te begeleiden in het vinden van het juiste pad.